Autosalon Brussel 2019: Dream Cars Line-up

Autosalon Brussel 2019: Dream Cars Line-upBlitse bolides in alle geuren en kleuren bij de Dream Cars in Paleis 1 tijdens het Autosalon van Brussel 2019!

In tegenstelling tot de voorgaande edities van een “klein” Autosalon (in de oneven jaren, focus op bedrijfsvoertuigen) kan je dit jaar tijdens de volledige salonperiode terecht in Paleis 1 voor het Dream Cars gebeuren. Hier pronken de meest prestigieuze, sportieve en fabelachtige merken met hun knapste/duurste/indrukwekkende modellen die de kleine toeslag (5 euro) ongetwijfeld waard zijn.

Alpine
Het sportieve submerk van Renault herleeft volledig met de succesvolle lancering van de A110, wie nu zo’n compacte Fransman wil aankopen moet bijna een jaar geduld uitoefenen.

Aston Martin
De Britse sportwagenbouwer werkt aan een elektrische gezinswagen en een SUV maar op het Autosalon presenteren ze de knappe DBS Superleggera en Vantage V8.

Audi
Het volledige gamma van Audi kan je ontdekken in Paleis 11, bij de Dream Cars staat de vernieuwde R8 V10 Spyder.

Bentley
Recentelijk zag de dakloze Continental GT Convertible het zonlicht maar gezien het mindere Belgische klimaat verkiest Bentley de Continental GT in coupévorm op het 97ste Autosalon van Brussel. De populaire/praktische/functionele Bentayga is eveneens aanwezig in Paleis 1.

BMW
De blauw/witte premiumconstructeur slaat haar tenten op in Paleis 7 maar dromen omtrent een M8 Gran Coupé kan bij de Dream Cars met het gelijknamige conceptmodel. Vermoedelijk wordt dat nog dit jaar de realiteit.

Bugatti
De 1.500 pk sterke Chiron. Net zoals vorig jaar maar nog steeds bijzonder indrukwekkend, bijzonder snel en bijzonder duur.

Ferrari 
Geen sportief V8 geweld met de 488 Pista of 488 Pista Spider bij Ferrari in Brussel. Wel de nieuwe Portofino waarmee je perfect kan  paraderen met wapperende haren in Knokke, Latem en Deurle, welgestelde locaties waar ook de 812 Superfast perfect tot zijn recht komt. Inclusief 800 luidkeelse pk’s die allemaal (!) richting de achteras vloeien.

Ford
Een Ford GT in race uitvoering, dat zien we hier bij Ford.

Jaguar
Opmerkelijk geen F-Type SVR of F-Pace SVR (die staat in Paleis 6) maar een kleurrijke creatie I-Pace EV400 van kunstenaar Jean-Luc Moerman.

Lamborghini
In afwachting van de Belgische introductie van de vernieuwde Huracan EVO showt Lamborghini hier dan maar de Huracan Performante (hier nog niet opgefrist werd) naast de Urus SUV.

Land Rover
Als antwoord op al die pk’s en ronkende motoren heeft Land Rover de 565 pk sterke Range Rover SVAutobiography Dynamic mee die steevast met verlengde wielbasis (lees: nog meer comfort!) komt.

Maserati
De 590 pk sterke Levante Trofeo staat op de stand van Maserati in Paleis 7, bij de Dream Cars kunnen we nog eens wegdromen met de GranCabrio Sport en diens luidruchtige V8.

McLaren
Als eerbetoon aan de eerste F1 overwinning van Bruce McLaren op Spa-Francorchamps werden er drie Spa ’68 editions gebouwd van de McLaren 720S sportwagen, daarvan is er nog maar ééntje beschikbaar die hier uiteraard niet mocht ontbreken. Iets minder exclusief (rationeel gezien) is de 570S Spider en 600LT Coupé.

Mercedes
Met een S560 Maybach en AMG GT 4-deurs Coupé voorziet Das Haus hier een stevige portie luxe/comfort en vermogen.

Porsche
De Europese première van de nieuwe Porsche 911 (992) krijgt een prominente plaats in Paleis 1, geflankeerd door zowel een 718 Boxster GTS, 718 Cayman, GT3 RS (991.2), Macan, Cayenne Turbo en Panamera (Sport Turismo) GTS!

Rolls Royce
Net zoals de collega’s van Lamborghini, Bentley, Maserati en Porsche heeft de luxueuze autobouwer uit Goodwood vanaf heden ook een praktische SUV in het gamma. De Cullinan blijft 100% trouw aan de ijzersterke merkwaarden, in vergelijking met de Phantom scoor je zelfs een stevig prijsvoordeel! Eveneens aanwezig: een prachtige Dawn met een bordeaux-achtige lakkleur en een gelimiteerde (35 stuks) Phantom Silver Ghost Collection die het verleden eert.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...