Teaser: Polestar 2 (2019)

Teaser: Polestar 2 EV BEV (2019)Daar hebben we – een eerste glimp – van de zuiver elektrische Polestar 2!

Polestar, het sportieve submerk van Volvo, zal zich de komen de jaren volledig toewerken op blitse bolides met een elektrische aandrijflijn. In 2019 moeten de eerste exemplaren van de 600 pk Polestar 1 gebouwd worden, daarnaast mogen we de komende weken ook de onthulling van hun tweede wapenfeit verwachten. Die zal door het leven gaan als Polestar 2 en is voorzien van een zuiver elektrische aandrijflijn in tegenstelling tot de Polestar 1 plug-in hybride met een 2.0-liter benzinemotor.

Véél details of duidelijke beelden zijn er momenteel nog niet, toch zou de Polestar 2 voorzien zijn van een knappe fastback koetswerkbouw en een 400 pk sterke elektrosetup (met meerdere motoren?). Daarmee krijg je hier een actieradius van 480 km. Als technologiepartner ging Volvo / Polestar in zee met Google dat in primeur hier het Android HMI systeem zal implementeren, de autoversie van Google Assistent.

Het prijskaartje van de Twee zal in de lijn liggen van de Tesla Model 3 wat direct dan ook dé concurrent zal zijn. De Polestar 2 aankopen is perfect mogelijk, anderzijds kan je hem ook huren/leasen zoals de Polestar 1.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...