Bestellen maar: Polestar 1 nu beschikbaar (pre-order)

Officieel: Volvo Polestar 1 (2019)In ruil voor 2.500 euro sta je op de lijst van potentiële klanten van zo’n hybride Polestar1 sportcoupé met 600 pk en 1.000 Nm!

Na de Europese première op het Autosalon van Genève heeft Polestar de bestellijnen geopend voor haar eerste wapenfeit, de Polestar 1. Deze Electric Performance Hybrid GT Coupé is gezegend met een strak lijnenspel én een potente aandrijflijn, de combinatie van een 2.0-liter viercilinder benzinemotor en twee 34 kWh sterke elektromotoren is goed voor 600 pk en 1.000 Nm! Daarnaast geniet van je een zuiver elektrisch rijbereik van 150 km, een recordwaarde in autoland.

Al meer dan 7.000 consumenten maakten hun interesse kenbaar, nu heeft Polestar – Volvo’s Performance submerk – de bestellijnen geopend voor toekomstige klanten uit 18 landen. Naast de grote kleppers als China, Verenigde Staten, Zweden, Duitsland en Groot Brittanië verwelkomen we zowaar België naast een resem Europese buurlanden.

Je interesse kenbaar maken van via deze website waarna je een voorschot van 2.500 euro moet achterlaten. Om de pijn wat te verwachten mag je wel al eens met de configurator spelen en kijken welke koetswerkkleur of velgen het best bij je hybride sportcoupé passen. In tegenstelling tot wat we vandaag gewoon zijn zal je de Polestar niet kunnen kopen, je gebruikt hem aan een maandelijkse prijs die zowel onderhoud, verzekering en support omvat.

De eerste Polestar 1 exemplaren worden volgend jaar verwacht als de productie in China opgestart is. Daarna is het tijd voor de Polestar2 en Polestar3, dit zullen zuiver elektrische voertuigen zijn!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...