Officieel: Volvo Polestar 1 (2019)

Officieel: Volvo Polestar 1 (2019)In 2019 krijgen we een 600 pk sterke Polestar 1 met maar liefst 600 pk!

Het eerste wapenfeit van Polestar, Volvo’s elektrisch submerk dat zich focust op een sportief gamma, wordt de Polestar 1 tegen midden 2019. Mocht deze sportieve tweedeurs coupé je bekend voorkomen, het is een bijna volledig waarheidsgetrouwe productieversie van de knappe Volvo Concept Coupé met invloeden van de iconische P1800. Merk tevens ook op dat alle Volvo logo’s hier vervangen zijn door Polestar’s ster.

De Polestar 1 rekent op een hightech Electric Performance Hybrid aandrijflijn, die schopt het – dankzij een combinatie van een benzinemotor én elektromotor – tezamen tot 600 pk en 1.000 Nm aan koppel! Zuiver elektrisch kan je 150 km ver rijden, vandaag de dag een prestatie van formaat.

Volvo gaat de Polestar 1 aan de man/vrouw brengen in een abonnementsformule voor 2 of 3 jaar dat alle kosten omvat in ruil voor een maandelijks bedrag. Fysiek moet de wagen in gespecialiseerde verdeelpunten terug te vinden zijn, toch rekent Polestar op een digitale verkoop/configuratie via een gebruiksvriendelijke website én app.

Als Volvo erin slaagt om alle veelbelovende Polestar beloftes waar te maken tegen midden 2019 heeft Tesla er een te geduchten concurrent bij, al kan niemand hun pioniersrol meer afnemen..

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...