Video: Harry Metcalfe test de Land Rover Defender SVX Concept

Video: Harry Metcalfe test de Land Rover Defender SVX ConceptNa de krachtige Aston Martin powerboat neemt Harry Metcalfe ons nu mee met de Land Rover Defender SVX Concept die we kennen uit de laatste James Bond film.

Als bevoorrechte ambassadeur van de Jaguar-Land Rover Special Vehicle Operations (JLR SVO) heeft de oprichter van EVO, Harry Metcalfe, een aangename bezigheid. Zijn unieke Project 7 en XJ R zijn daar een mooi voorbeeld van maar nu staat er ook een one-off Defender SVX in zijn garage die vorig jaar nog schitterde in de SPECTRE film van James Bond.

De Land Rover Defender is nu op pensioen en het is afwachten tot wanneer de volgende generatie zich zal aanbieden, toch is het een écht Britse icoon van vrijheid en avontuur. Supersnel ging hij niet (max 130 km/u) maar toch was er weinig tot niets dat deze oer-SUV kon tegenhouden, de SVX gaat mogelijk nog een stapje verder..

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...