Video: Harry Metcalfe test de Aston Martin AM37 S

Video: Harry Metcalfe test de Aston Martin AM37 SEen opmerkelijke aflevering van Harry’s Garage deze week met een peperdure Aston Martin in de hoofdrol!

En dat is geen reguliere Aston Martin zoals de DB11, Vanquish, Rapide S of V8 Vantage maar een luxueuze yacht! De AM37 Powerboat werd recentelijk voorgesteld met maximaal acht zitplaatsen in het zonnige Monacowhere else.. – en komt in twee versies. De S topversie heeft twee 8.6-liter V8 Mercury benzinemotoren aan boord die elk 520 pk genereren. Dat is gecombineerd goed voor meer dan 1000 pk en een topsnelheid van 50 knopen wat net geen 100 km/u is, op het water voelt dat gelukkig sneller aan.

Voor de afwerking mochten de beste designers van zowel Aston Martin als Quintessence Yachts samenwerken, die laatste zal de bouw van vermoedelijk een handvol exemplaren op zich nemen. Het prijskaartje van een dergelijke powerboat zou toch het equivalent zijn van een middelgrote woning in Vlaanderen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...