Video: Harry Metcalfe test de Jaguar XJ R

Video: Harry Metcalfe test de Jaguar XJ ROnze man TDB kon na 440 testkilometers meer dan tevreden terugkijken naar de Jaguar XJR, Harry Metcalfe heeft zelf een bijzonder uniek exemplaar en neemt ons even mee.

Het meest unieke aan deze snelle en tevens zeer luxueuze Jaguar is natuurlijk eenzelfde Briting Racing Green kleurstelling mét oranje accenten als zijn persoonlijke F-Type Project 7, dat de oprichter van EVO Magazine een goede smaak heeft inzake auto’s wisten we al langer. Deze Jaguar XJR kwam er in de plaats van zijn Range Rover SDV8 en zou in theorie dus de meest aangewezen keuze zijn voor langere trips, tijdens een lentetocht naar de Franse Alpen doet Metcalfe een praktijktest! De supercharged 5.0-liter V8 levert meer dan 500 pk en dankzij de riante buitenafmetingen heb je ook behoorlijk wat binnen- en bagageruimte voorhanden.

Lees hier onze rijtest met de Jaguar XJR!

Deel dit bericht:

2 reacties op "Video: Harry Metcalfe test de Jaguar XJ R"

  1. Wolf 01-05-2016 om 19:36

    echt objectief kun je de test niet noemen maar who cares

  2. Wolf 01-05-2016 om 19:45

    zulke coole autoś en zo een gaaf huis (zeg maar landgoed) en dan alleen op wintersport, achh…Hahahahaha

Reageer

Reactie aan het plaatsen...