Video: Harry Metcalfe en de Jaguar Project 7

Video: Harry Metcalfe en de Jaguar Project 7Als vooraanstaande adviseur van het Jaguar SVO team heeft Harry Metcalfe de eer en het genoegen om het eerste productiemodel van de F-Type Project 7 te bezitten!

Op het Goodwood festival in 2013 bracht Jaguar een gepaste hommage met de Project 7 Concept aan het succesvolle raceverleden met de D-type en de zeven Le Mans overwinningen, enkele jaren later kondigden ze aan dat ze van plan waren om 250 dergelijke exemplaren te bouwen. Daarvoor werd zelfs de SVO (Special Vehikel Operations) divisie opgericht die zich ondermeer bezighouden met de bouw van de lichtgewicht E-types en de Range Rover Sport SVR!

De vraag naar de Jaguar Project 7 was zodanig groot dat alle beschikbare exemplaren reeds verkocht waren nog voor de productie van start ging, de vanafprijs van €183.000 vormde duidelijk geen probleem. Harry Metcalfe, de oprichter van EVO, is van plan om zijn Project 7 veelvoudig te gebruiken, hopelijk denken de andere 249 eigenaars er ook zo over zodoende we er ook nog wat van kunnen genieten!

Bonusvideo: ook het conceptmodel passeerde al even bij Harry

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...