Trailer: James Bond #24 – SPECTRE [Aston Martin DB10 / Jaguar C-X75]

Officieel: James Bond krijgt een Aston Martin DB10In het najaar moet James Bond weer aan de bak om de wereld van onheil te redden!

Omstreeks 6 november 2015 kunnen we allen tezamen naar de bioscoop voor de 24ste James Bond film. Net zoals de vorige keren mag Daniël Craig terug in de huid van de geheime agent kruipen, ook nu moet hij Groot-Brittanië – en aansluitend de hele wereld – behoeden van onheil, terrorisme en kwaadaardige zielen.

Gelukkig kan hij daarvoor – naar goede gewoonte – terugvallen op een leuk wagenpark, de Aston Martin DB10 werd zelfs speciaal voor SPECTRE ontwikkeld! Jaguar en Land Rover leveren ook heel wat leuke wagens voor deze blockbuster, meest opmerkelijke is de aanwezigheid van de Jaguar C-X75. Deze hypercar haalde jammer genoeg het productiestadium niet, gelukkig kunnen we hem toch even in actie zien.

Extra: Aston Martin DB10 vs the Jaguar C-X75

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...