Bond’s vijand rijdt een Jaguar

Jaguar Land Rover - James Bond Spectre
Jaguar Land Rover kondigt diverse modellen aan voor de 24ste Bond-film.

Op 6 november 2015 worden we allen opnieuw in de bioscoopzalen verwacht voor de première van de 24ste Bond-film, SPECTRE genaamd. We kregen al te horen dat James de prachtige Aston Martin DB10 heeft gekozen, maar nu weten we ook welke vierwieler Bond’s aartsvijand zal besturen. De slechterik krijgt de Jaguar C-X75 Concept voorgeschoteld voor een spectaculaire achtervolgingsscène door de straten van Rome.

Naast de C-X75 leent Jaguar Land Rover ook een speciale Range Rover Sport SVR uit en een Defender Big Foot, waarmee ondertussen al enkele scènes in Oostenrijk werden ingeblikt. De nieuwste Special Operations divisie zorgde er samen met Williams Advanced Engineering voor dat de ophanging en het koetswerk de nodige fine-tuning kregen. Verder rijdt de Defender Big Foot zoals zijn naam ook doet vermoeden op enorme 37-inch off-road banden. Wij kunnen niet wachten!

Officieel: James Bond krijgt een Aston Martin DB10

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...