Officieel: Range Rover SVAutobiography Dynamic [550 pk / 680 Nm]

Officieel: Range Rover SVAutobiography Dynamic [550 pk / 680 Nm]De nieuwe Range Rover SVAutobiography Dynamic biedt de hoogstaande luxe van de SVAutobiography uitvoering met het immense vermogen van de Range Rover Sport SVR!

De meest luxueuze Land Rover is sinds jaar en dag de Range Rover, hier in België te verkrijgen als SE, Vogue (SE), Autobiography (LWB) en SVAutobiography met steeds meer pracht en praal. Iets “lager” in het gamma is er de Range Rover Sport die beschikbaar is als échte krachtpatser met een SVR badge op de achterzijde, goed voor de brullende 5.0-liter V8 met 550 pk. De Range Rover SVAutobiography Dynamic krijgt deze krachtbron nu ook ingelepeld, toch wanneer je daar minstens €169.700 voor over hebt!

Hiermee tik je wel de 100 km/u aan in slechts 5,1 seconden wat niet slecht is voor een prachtige SUV van meer dan 2.000 kg, de topsnelheid ligt wijselijk op 225 km/u. Voor een optimale en rustgevende gebruikservaring rekenen de Britten hiervoor op permanente vierwielaandrijving en de achttraps ZF automaat die specifiek afgesteld zijn op de Range Rover SVAutobiography Dynamic.

Voor het interieur zal het je niet verwonderen dat er hier kosten noch moeite gespaard werd op je de mooiste materialen en nog mooiere afwerkingen te voorzien. Speciale Graphite Atlas accenten sieren de grille, bumpers, spiegels en achterklep om het verschil met een reguliere Range duidelijk te maken, nog een weggever om de SVAutobiography Dynamic te herkennen zijn de gekeurde remschijven – achter 21″ of 22″ velgen – met Brembo inscriptie. Standaard komt de SVAutobiography Dynamic ook met het Dynamic Response en Adaptive Dynamics systeem, kwestie van een wendbaar geheel te creëren.

Het nieuwe topmodel – net onder de Range Rover Sentinel natuurlijk – is vanaf heden te bestellen in je favoriete verdeelpunt, de eerste leveringen zijn voorzien tegen het vierde kwartaal van 2016!

Lees hier onze rijtest + video met de Range Rover SDV8!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...