Autosalon van Brussel 2017 was een succes!

Autosalon van Brussel 2017 was een succes!Organisator FEBIAC – en de vele standhouders – kijken meer dan tevreden terug nu het doek is gevallen over het 95ste Autosalon van Brussel!

Om 19u sloot op de Heizel zojuist het grootste Belgische auto-evenement van het jaar, het Autosalon! Dit jaar was het opnieuw een “klein salon” (gezien het oneven jaartal) maar dat kon zowel de bezoekers als standhouders duidelijk niets schelen. Die laatste zorgde voor mooie stands, leuke primeurs en allerhande informatie/animatie terwijl die eerste zag dat het goed was.

De organisatie hoopte op 400.000 bezoekers, nu blijkt dat ze mogen afkloppen op meer dan 435.000 aanwezigen. Dat is opnieuw een record terwijl de 2015-editie ook al puike resultaten wist voor te leggen. Niet enkel het Autosalon brak een record, ook de vakbeurs Truck&Transport (+7,3 %) en het Dream Cars gedeelte trokken meer bezoekers dan ooit tevoren.

Iedereen tevreden dus! De komende weken/maanden moet het voor de automerken ook duidelijk worden hoeveel auto’s er nu extra verkocht zijn, de ‘échte verkoop’ is namelijk weggelegd voor de lokale concessiehouders.

Lees hier alles over het Autosalon van Brussel!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...