Autosalon Brussel 2018: Opel Line-up

Autosalon Brussel 2018: Opel Line-upEen riant aantal Belgische premières op de Opel-stand tijdens het Autosalon van Brussel 2018.

2017 was – op zijn zachtst uitgedrukt – een zeer interessant jaar voor Opel. Niet enkel lanceerden ze maar liefst 7 belangrijke nieuwigheden, ook werden ze opgekocht door de PSA Group (Peugeot, Citroen en Co). De komende jaren zullen we zien hoe de nieuwe eigenaar over de toekomst van Opel denkt, in Paleis 5 zien we alvast een groot aantal nieuwigheden die vandaag de dag reeds in de showrooms staan.

Zo krijgt de Mokka X het gezelschap van de Crossland X en Grandland X, beiden spelen mooi in op de actuele SUV hype waarbij de veeleisende koper profiteert van een hoge zitpositie (goede zichtbaarheid + gemakkelijke instap), praktische inborst en stoere looks.

Daarnaast staat de volledige Insignia familie in zijn nieuwe vorm op de Heizel paraat. Naast de strakke Insignia Grand Sport, praktische Insignia Sports Tourer en Insignia Country Tourer is er nu ook de Insignia GSi (ex-OPC). Zowel te verkrijgen met een 2.0-liter BiTurbo diesel (210 pk / 480 Nm) als 2.0-liter viercilinder benzine (260 pk / 400 Nm), beiden gekoppeld aan een achttrapsautomaat. Met de Insignia Exclusive willen de Duitsers uit Russelsheim dan weer de verregaande personalisatiemogelijkheden weergeven.

Daarnaast is er ook voor de nieuwe Vivaro een mooie plaats voorzien, het bestverkopende commerciële voertuig van Opel. De Vivaro Combi+ is een comfortabele minibus voor passagiers/gezin terwijl de Vivaro Tourer zich laat omvormen tot een kantoor op wielen. De Vivaro Life is dan weer een conceptmodel inzake “ideale camper als vrijetijdswagen”.

De 2.180 m2 stand met 31 wagens wordt verder aangevuld met attractieve uitvoeringen van Karl ROCKS, ADAM, Corsa, Astra, Cascada en Zafira!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...