Officieel: Lamborghini Aventador SVJ Roadster (2019)

Officieel: Lamborghini Aventador SVJ Roadster (2019)Na de reguliere Aventador SVJ in coupévorm presenteert Lamborghini nu de dakloze Aventador SVJ Roadster op het Autosalon van Genève!

Deze generatie Lamborghini Aventador loopt op zijn laatste adem want na de straffe Aventador SVJ uitvoering komt de sportwagenbouwer uit Sant’Agata Bolognese nu met een Aventador SVJ Roadster naar buiten. Daarbij spreken ze van een gelimiteerde productie van “slechts” 800 stuks waarbij het vermoedelijk om minimaal 500.000 euro draait.

In ruil voor dat bedrag krijg je alles wat de Lamborghini Aventador SVJ Coupé bracht in combinatie met wapperende haren mocht je dat willen. De SVJ Roadster zet anderzijds wel 110 kg extra op de weegschaal maar sleurt met 770 pk hoe dan ook voldoende kracht uit de 6.5-liter V12. Zo zit in je in minder dan 3 seconden (!) aan 100 km/u dankzij Launch Control!

Het afneembare dak is gemaakt uit koolstofvezel en past mooi onder de “motor”kap vooraan.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...