Preview: Skoda Vision iV Concept (2019)

Preview: Skoda Vision iV Concept (2019)Ook bij Skoda mogen we (op termijn) zuiver elektrische modellen verwachten.

Op het Autosalon van Genève (7-17/03) zal Skoda niet enkel de compacte Kamiq SUV onthullen, ook zullen we kennis kunnen maken met de Vision iV Concept. Deze ‘designstudie’ werpt een licht op de toekomstige elektrificatie van de Tsjechische autobouwer, tegen 2022 moeten er maar liefst 10 geëlektrificeerde modellen (hybride, plug-in hybride en EV’s) terug te vinden zijn bij de Skoda verdeler. Zo verwachten we op afzienbare tijd een plug-in hybride versie van de Superb.

De Vision iV Concept deelt vermoedelijk zijn technische genen met het toekomstige ID gamma van Volkswagen dankzij het gedeelde MEB platform. Designmatig gaan we van een verhoogde koetswerkvorm (lees: crossover) uit, verdere technische details ontbreken op dit moment.

Preview: Skoda Vision iV Concept (2019)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...