Autosalon Brussel 2018 live: Bugatti (Paleis 12)

Autosalon Brussel 2018 live: Bugatti (Paleis 12)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Bugatti op het Autosalon van Brussel!

In Paleis 1 staat er zowaar een oldschool Veyron maar wie oog in oog wil staan met de hypermoderne Chiron moet richting Paleis 12 stappen. Daar – en bij Bugatti Brussels in Elsene – kan je even wegdromen bij de 1.500 pk sterke hypercar waarbij een handtekening onderaan de bestelbon eenvoudigweg tot 3 miljoen euro kan oplopen. Achteraan zien we de 8.0-liter W16 in detail wat het stevige kostenplaatje al wat moet verduidelijken… Van de Veyron waren er (minimaal) 3 Belgische exemplaren, ook van de Chiron zou er enige interesse zijn bij enkele landgenoten!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...