Bugatti Brussels opent nieuwe showroom in Brussel

Bugatti Brussels opent nieuwe showroom in de MaliestraatGoed nieuws voor het Bugatti cliënteel, vanaf heden kan je terecht in Elsene voor je configuratie te voltooien!

Na de Tesla Store en BMW Brand Store kan je nu ook in hartje Brussel terecht voor de gloednieuwe Bugatti Brussels showroom, per direct de grootste van Europa met 120 m2 bezienswaardigheden! Verwacht wel niet al teveel, Bugatti heeft namelijk enkel de Chiron hypercar – met 1.500 pk! – in de aanbieding en deze zal overigens niet fulltime in Brussel aanwezig zijn.

Slechts 500 exemplaren van de legendarische Veyron opvolger zullen er gebouwd worden en daarvan zouden de helft al gereserveerd zijn, niet slecht voor een vanafprijs van meer dan 2,3 miljoen euro (exclusief btw!). Je interesse kenbaar maken kan via de officiële kanalen en dan zal je geïnviteerd worden in de showroom te Elsene waar alle mogelijke configuraties kunnen toegelicht worden, daarnaast kan je ook een blik werpen op diverse relikwieën uit de Bugatti geschiedenis.

In België zijn er minstens 3 Veyron’s verkocht, voor de Chiron zouden er al minstens twee handtekeningen gezet zijn onder een Belgische verkoopfiche.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...