Autosalon Brussel 2018: Bugatti Line-up

Autosalon Brussel 2018: Bugatti Line-upMet slechts één model in het gamma moet het vrij duidelijk zijn wat Bugatti presenteert op het Autosalon van Brussel 2018

De Chiron, goed geraden!

Deze hypercar pur sang is de opvolger van de legendarische Veyron waarvan er toch een handvol exemplaren richting België kwamen. Zoals zijn voorganger rekent de Bugatti Chiron op een 8.0-liter W16 die hier technisch grondig aangepast werd om 1.500 pk / 1.600 Nm te leveren, goed voor een 0-100 sprint in 2,3 tellen en een topsnelheid van vlotjes 400 km/u!

Je interesse voor zo’n Chiron kan in Paleis 12 waar andere (knappe) juweeltjes ook mooi staan te blinken, een meer intiem bezoek kan je krijgen bij Bugatti Brussels in Elsene. Vergeet je chequeboek niet want naast een voorschot van 250.000 euro moet je nog eens twee miljoen euro op tafel leggen voor Bubu, zonder opties wel te verstaan.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...