Video: Carfection test de Bugatti Chiron

Video: Carfection test de Bugatti ChironBenieuwd naar het weggedrag, stuurgevoel en comfortniveau van de nieuwe Bugatti Chiron?

Met een prijskaartje van meer dan twee miljoen euro – in basisvorm – zit je sowieso in een bijzonder kapitaalkracht koperspubliek en dan doet de mening van Carfection (het voormalige XCAR) er niet echt toe. Toch zijn we stiekem wel wat jaloers op de mogelijkheid om de 1.500 pk sterke Chiron aan de tand te voelen in het zonnige Portugal.

Nu de productie op gang is getrokken verkondigde Bugatti dat de orderboeken al voor meer dan 50% vol zitten, er zijn dus nog 250 exemplaren beschikbaar. Aan de jaarproductie van ongeveer 70 stuks per jaar voorzie je intussen best wel nog gepast vervoer tot wanneer je de supersnelle Veyron opvolger in ontvangst kan nemen.

Bij Bugatti Brussels verwelkomen ze je met open armen om je droomconfiguratie te maken.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...