Video: Cristiano Ronaldo keurt de Bugatti Chiron

Video: Cristiano Ronaldo keurt de Bugatti ChironAlvorens de eerste exemplaren van de Chiron hypercar te overhandigen aan de gefortuneerde klanten zocht Bugatti nog even de goedkeuring van voetballegende Cristiano Ronaldo.

Een sprintje trekken naar 400 km/u én terug stilstaan zou de nieuwe Bugatti Chiron klaarspelen in minder dan 60 seconden. Dat stevige statement van opperhoofd Wolfgang Durheimer (ex-Bentley) moeten ze nog bewijzen maar dat de Chiron tot extreme dingen in staat is was reeds duidelijk. De 8.0-liter W16 genereert dan ook 1.500 pk en 1.600 Nm die de jouwe kunnen zijn voor ongeveer 2 miljoen euro.

Net alvorens de eerste leveringen van start gaan mocht voetballer Cristiano Ronaldo zijn finale zegen ook nog geven, de flamboyante Portugees heeft naast een eigen Veyron nog een indrukwekkende wagenpark ter beschikking. Zelf een testrit – en bestelbon – scoren kan via Bugatti Brussels!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...