Video: Uber met een Bugatti Veyron

Video: Uber met een Bugatti VeyronIn Brussel hebben we naast UberX sinds kort UberBLACK met premium bolides, in Dubai kan je soms meer geluk hebben .. met bijvoorbeeld een Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse!

Niets zo gemakkelijk als Uber, met een app tover je in 1-2-3 een taxirit tevoorschijn van A naar B. Daarvoor rekent de Amerikaanse serviceprovider op een breed netwerk van Uber Drivers met elk hun auto, voor de UberBLACK service zijn er daaromtrent zelfs hogere eisen. In Dubai is alles natuurlijk net iets bigger & better, zo ook de kans dat je met een gelimiteerde Bugatti Veyron wordt opgehaald zo getuigde onderstaande American home video van Coby Persin. De obligatoire selfies, supersnelle sprints (0-100 km/u kan in 2.46 seconden) en “i woke up in a new Bugatti” momenten passeren vervolgens allemaal de revue maar stiekem zijn we toch wel een klein beetje jaloers..

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...