Autosalon Brussel 2017 live: Dream Cars (Paleis 1)

Autosalon Brussel 2017 live: Dream Cars (Paleis 1)Her en der konden we al wat sportwagens terugvinden op het Autosalon van Brussel, tijdens het Dream Cars weekend verzamelen ze mooi in Paleis 1! Aan pk’s, prestige en prestaties geen gebrek..

Bijna 10.000 pk en een financieel equivalent van – eenvoudig gerekend – miljoenen euro’s in een Zwitserse skisfeer, dat is kort samengevat het Dream Cars gedeelte van het 95ste Autosalon van Brussel. Enkel tijdens het laatste weekend (vrijdag 20 januari tot zondag 22 januari) kan je hier, na het betalen van een kleine toeslag, genieten van 44 exclusieve – en bijzonder – krachtige bolides.

Van de Aston Martin DB11 Grand Tourer tot de pure Zenos E10 circuitracer, je kan ze allemaal terugvinden in Paleis 1 bij de Dream Cars. Naast écht exclusieve bolides zoals de Ferrari LaFerrari Aperta, Koenigsegg Agera R en McLaren P1 GTR Harrods Edition staan er gelukkig minder dure vogels zoals de Mazda MX-5 RF, Range Rover Evoque Convertible en de BMW M2 Coupé. Extreme prestaties combineren mét praktisch vernuft en een CO2 uitstoot van 0 g/km kan zonder problemen (op het stevige prijskaartje na) met de Tesla Model X P100D!

Luxe en comfort zijn dan weer basisbegrippen voor de Volvo XC90 T8 Excellence, Bentley Bentayga W12BMW 760Li xDrive en Alpina B7 terwijl Das Haus hier stevig uitpakt met de zeer gelimiteerde Mercedes-Maybach S650 Cabriolet, de gifgroene AMG GT R en de knotsgekke (en behoorlijk gele) G500 4×4.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...