Video: Autocar test de Lamborghini Urus SUV (2018)

Video: Autocar test de Lamborghini Urus SUV (2018)Hamvraag van vandaag: is die gloednieuwe Urus SSUV een echte Lamborghini?

Desondanks het misschien ietwat vreemd is voor een legendarische sportwagenbouwer als Lamborghini om een praktische SUV op de markt te brengen ziet de toekomst er toch wel zéér rooskleurig uit. De fabriek productiefaciliteit werd groter dan ooit, het personeelsbestand groeit als een kool en de orderboek zit goed vol desondanks een Belgische vanafprijs van meer dan 200.000 euro. Maar is deze Lamborghini Urus een échte Lamborghini?

Tot wanneer we zelf achter het stuur van de Urus kruipen moeten we onze Britse collega’s van Autocar geloven die alreeds even mochten proeven van dit 3e Lamborghini product naast de Huracan en Aventador. Met 650 pk en 850 Nm afkomstig van een 4.0-liter V8 met twee turbo’s heb je qua vermogen alvast niets te klagen bij deze Super Sport Utility Vehicle

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...