Honderdste Bugatti Chiron is een feit

Honderdste Bugatti Chiron is een feitDe productie van de Bugatti Chiron loopt als een (supersnelle) trein.

Na de legendarische Veyron nam de Chiron het stokje over als exclusief paradepaardje van Bugatti (en de volledige Volkswagen Group), voor het eerst te zien op het Autosalon van Genève in 2016. Na twee jaar zitten ze reeds aan 100 geleverde wagens, nummer #100 is – je kan het al raden – voor een vermogende klant uit het Midden-Oosten.

Die vermogende klant uit het Midden-Oosten koos voor een fijne combinatie van donkerblauw met rode accenten en een rood interieur. Het matte effect krijgen ze door een unieke combinatie/afwerking met koolstofvezel en vernis, tevens de reden waarom het feitelijke prijskaartje ietwat hoger is uitgevallen dan de officiële vanafprijs van 2,3 miljoen euro (in België).

Bugatti liet recentelijk weten dat de orderboek van de Chiron gevuld zit voor de eerste 300 exemplaren, op termijn volgt er vermoedelijk een dakloze Chiron Grandsport en snellere Chiron Vitesse om de laatste stuks aan de man/vrouw/x te brengen. Je interesse kenbaar maken kan bij Bugatti Brussels!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...