Preview: Aston Martin Lagonda All-Terrain Concept (2019)

Preview: Aston Martin Lagonda All-Terrain Concept (2019)Aston Martin blaast het Lagonda verhaal opnieuw leven in met de All-Terrain Concept.

Op de peperdure/gelimiteerde Taraf (die geen Europese goedkeuring kreeg) en de Lagonda Vision Concept bleef het zeer stil in het Aston Martin kamp omtrent hun luxueuze bolides die zouden concurreren met Bentley en Rolls Royce. Op het Autosalon van Genève 2019 proberen ze het nogmaals, deze keer met een SUV koetswerkvorm. Net zoals de designoefening waarmee Aston Martin het Lagonda luxemerk herlanceerde in 2008!

We gaan er vanuit dat de Lagonda All-Terrain Concept een zuiver elektrische aandrijflijn meekrijgt die – logischerwijs – overkomt van de aankomende DBX SUV. Daar waar de DBX zijn accenten legt op een dynamische inborst moet een toekomstige Lagonda SUV zich meer gaan toeleggen op luxe en comfort.

Preview: Aston Martin Lagonda All-Terrain Concept (2019)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...