Autosalon van Brussel 2019: praktische informatie

Autosalon van Brussel 2019: praktische informatieMidden januari trekken we voor de 97ste keer richting het Autosalon van Brussel 2019!

Automobielorganisatie FEBIAC organiseert al bijna een eeuw het Autosalon van Brussel met een verschil qua insteek in de even jaren (“groot” salon in de volksmond) en oneven jaren (“klein” salon, focus op lichte bedrijfsvoertuigen)). Sinds de oprichting van een vakbeurs specifiek voor vrachtwagens verdwijnt het verschil tussen beide versies steeds meer en meer tot groot jolijt van de autoconstructeurs die kosten noch moeite sparen om de consument volledig te verwennen. Iets dat de gemiddelde Belg sinds jaar en dag weet te appreciëren en in grote getale afzakt naar de Heizel in Brussel.

Het grote publiek is welkom op de Brussels Motor Show van zaterdag 19 januari tot en met zondag 27 januari om glimmende bolides, motorfietsen, professionele voertuigen en nieuwe (gedeelte) mobiltieitsoplossingen te ontdekken, de pers mag de dag voorzien al eens binnen. De deuren zijn open van 10u30 tot 19u tenzij op de nocturnes, dan duurt het feest tot 22u!

In tegenstelling tot de editie van 2015 en 2017 is het aantrekkelijke Dream Cars gebeuren in Paleis 1 de volledige duur van het Autosalon van Brussel toegankelijk (mits een kleine toeslag), per direct dé uitgelezen kans om die Aston Martin, Ferrari, Lamborghini, McLaren, Rolls-Royce, Zagato en anderen van dichtbij te zien!

Tickets kosten €15 (volwassen) of €9 (kind) en kan je kopen via de website waar je ook een analyse kan terugvinden van de voorspelde drukte, handig om je bezoek goed te plannen. De interessante B-Dagtrip combinatie van een treinticket + toegang tot het autosalon is nog steeds van de partij.

De organisatie belooft naar goede gewoonte heel wat interessante nieuwigheden en/of premières, ontdek ze hier allemaal!

Autosalon van Brussel 2019: praktische informatie

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...