Dit is de nieuwe Peugeot 208 (2019)

Dit is de nieuwe Peugeot 208 (2019)Vroeger dan voorzien ontdekken we de gloednieuwe Peugeot 208!

Tezamen met de technisch gerelateerde Opel Corsa is de nieuwe Peugeot 208 één van de blikvangers vanop het Autosalon van Genève 2019 in het segment van de compacte/betaalbare wagens. De Franse autoconstructeur had ongetwijfeld nog enkele teasers in gedachte maar moet nu lijdzaam toezien hoe de 208 alreeds in vol ornaat (afgezien van de matige beeldkwaliteit) het internet bereikte.

Zo kunnen we overduidelijk zien dat de gesmaakte 508 als inspiratiebron stond aan de grille, dagrijverlichting en achterzijde. Ook de interieurvormgeving herkennen we van andere Peugeot nieuwigheden. Interessant(er) is het beeld waarbij de 208 met een stekker aan een laadpaal hangt. Zien we hier een zuiver elektrische 208 (met de techniek van de DS 3 Crossback E-Tense) of heeft Peugeot plug-in technologie weten te integreren in deze compacte verpakking? We zijn benieuwd!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...