Autosalon van Brussel 2019: alle nieuwigheden & premieres

Autosalon van Brussel 2019: alle nieuwigheden & premièresEen resem interessante (internationale!) premières voor het Autosalon van Brussel 2019!

Het Autosalon van Brussel biedt zowel voor de consument als automerken dé perfecte aangelegenheid om enerzijds het volledige gamma (in detail) te ontdekken en anderzijds de meest interessante modellen te presenteren. Jaarlijks trekken er dan ook duizenden Belgen naar de Heizel! Om extra de show te stelen (en de aandacht weg te houden van de concurrrentie) voorzien de meeste merken ook enkele nieuwigheden.

Normaliter valt de premièrelijst voor een klein salon (oneven jaar = salon voor lichte bedrijfs- en vrijetijdsvoertuigen) nogal mager uit, voor de 2019 editie heeft organisator FEBIAC een mooi aantal modellen weten te verzamelen die voor het eerst (in Europa) hun intrede maken. Onderstaande lijst is niet finaal en voor sommige moet je wenden tot een black box (geheime locatie)!

Wereldpremières

Europese premières

Grote Belgische premières

Hier staat alle praktische informatie omtrent het Autosalon van Brussel 2019!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...