Officieel: Toyota Corolla TREK (2019)

Officieel: Toyota Corolla TREK (2019)Klaar voor het avontuur!

Naast een sportief ogende GR Sport uitvoering heeft Toyota ook een stoer ogende Corolla TREK versie voorhanden. De Corolla TREK is – aldus de Japanners – “ontworpen om mensen met een actieve levensstijl en outdoorhobby’s aan te spreken” en is in samenwerking met fietsenfabrikant TREK gebouwd.

Enkel de praktische Corolla Touring Sports is te verkrijgen als TREK met nog steeds keuze tussen een 1.8-liter of 2.0-liter benzinemotor, beiden mét hybridetechnologie. Naast 2 cm meer bodemvrijheid zijn er ook unieke crossover stylingelementen, zoals beschermplaten voor en achter, exclusieve 17-inch lichtmetalen velgen, privacyglas, mistlampen en LED-koplampen.

Vanbinnen is de Corolla TREK uitgerust met een 7-inch TFT-infotainmentscherm, stoelen in een tweekleurige stof en bijpassende decorelementen uit (fake?) hout.

De Toyota Corolla Touring Sports TREK is vanaf augustus beschikbaar, prijzen ontbreken op dit moment.

Officieel: Toyota Corolla TREK (2019)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...