Officieel: Peugeot 508 SW (2018)

Officieel: Peugeot 508 SW Break (2018)De meest praktische Peugeot 508 is per direct de knapste!

Peugeot wist met de lancering van de gloednieuwe 508 generatie alreeds de handjes op elkaar te krijgen, met de 508 SW breakvariant doen ze mogelijk nog beter. Het geheel is niet enkel praktischer voor de actieve medemens met 530 liter (max 1.780 liter) bagageruimte, het strakke lijnenspel komt nog eens perfect uit de verf. Handig meegenomen zijn eveneens de lage tildrempel (64 cm) en de elektronische/automatisch te openen achterklep.

Op vlak van techniek, motoren en interieurindeling (met iCockpit en het kleine stuurwiel) is de SW als vanzelfsprekend identiek aan de reguliere Peugeot 508 Berline. De 508 SW komt zal beschikbaar zijn met zes motorisaties (op basis van 1.6 PureTech, 1.5 BlueHDI en 2.0 BlueHDi), variërend in vermogen van 130 pk tot 225 pk. Op de duurdere modellen is een 8-traps automaat standaard, de rest doet het met een manuele transmissie met zes verzetten. In de loop van 2019 volgt de langverwachte plug-in hybride!

Op het Autosalon van Parijs zullen we voor het eerst kunnen kennismaken met de nieuwe Peugeot 508 SW, begin 2019 volgt de marktlancering. Prijzen volgen later!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...