Autosalon Brussel 2015: Succesvolle Start!

Autosalon Brussel 2015 - Skoda - Fabia Combi
Het eerste Autosalon-weekend kende een recordaantal bezoekers.

Ondanks we dit jaar spreken over een salon voor lichte vrachtvoertuigen & vrijetijdsvoertuigen, kunnen de organisatoren alvast spreken van een succesvolle start. Ongeveer 140.000 bezoekers zullen deze zondag inclus de paleizen op de Heizel bezocht hebben, wat een stijging is van 2% vergeleken met de recordeditie van het ‘klein salon’ in 2013.

Natuurlijk is het nog veel te vroeg om te voorspellen of die sterke cijfers zich verderzetten tot en met 26 januari, maar goed begonnen is vanzelfsprekend half gewonnen. Zelf het Autosalon nog niet bezocht? Kijk alvast op ons overzichtsartikel voor de praktische details en line-up, de premières en ga onze laatste dagen berichtgeving af voor live foto’s vanop de salonvloer!

Brussel 2015 Live - Audi A1 (3)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...