Teaser: Mazda CX-3 (2019)

Teaser: Mazda CX-3 (2019)Maakt Mazda zich klaar voor een nieuwe generatie CX-3 crossover?

Op het nakende Autosalon van Genève zal Mazda het doek halen van een “new compact SUV”, zo leren we uit een recente aankondiging mét een vaag beeld. Wat de Japanse autoconstructeur zal onthulling is niet 100% duidelijk al zetten we ons geld op een nieuwe generatie CX-3. Een Europese versie van de reeds bestaande CX-4 in het Oosten kan ook altijd.

Met de presentatie van de gloednieuwe Mazda3 is een nieuwe generatie CX-3 de meest logische mogelijkheid gezien de technische band tussen beide modellen. De nieuwe CX-3 crossover zou eveneens getrakteerd worden op nog wat scherpere – lees knappe! – lijnen, een moderner interieur én een update van het motorengamma. Daar mogen we de innovatieve SkyActive-X benzinemotor (mét dieseltechnologie) zeker bijrekenen.

Lees hier onze rijtest met de Mazda CX-3!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...