Autosalon van Brussel 2019 was een succes!

Autosalon van Brussel 2019 was een succes!Met 442.111 bezoekers mag ook het 97ste Autosalon van Brussel als succesvol aanzien worden!

Naast onze traditionele voorliefde voor bier, chocolade, frietjes, Tomorrowland en zomerse BBQ’s mag een bezoek aan het Autosalon van Brussel duidelijk niet ontbreken, zo leren we uit de jarenlange records die dit autofeest op de Heizel weet te scoren. Tot groot jolijt van organisator FEBIAC, de merken/standhouders en de vele bezoekers van de Brussels Motor Show. Dit jaar kwamen ze met liefst 442.111 personen langs wat +1,14% beter is als in 2017, zelfs met twee mindere dagen gezien de stevige sneeuwval.

Met liefst 15 wereld- en Europese primeurs en meer dan 110 nieuwigheden voor de Belgische markt, gaat het 97ste Autosalon van Brussel als een groot succes de geschiedenisboeken in. Dit in tijden waar autosalons het steeds moeilijker hebben! Op naar het Autosalon van Brussel 2020!

Lees hier alles omtrent het Autosalon van Brussel

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...