Officieel: Lexus LC Convertible Concept (2019)

Officieel: Lexus LC Convertible Concept (2019)Lexus presenteert een dakloze LC Convertible – in conceptvorm – op het Autosalon van Detroit.

De blitse LC sportcoupé kan je vandaag de dag krijgen als LC500 (5.0-liter V8 / 477 pk) en LC500h (3.5-liter V6 hybride / 360 pk) maar naar aanleiding van de North American International Auto Show (NAIAS) geeft Lexus stiekem aan dat ze dat gamma – op termijn – willen verbreden.

Wie goed de dakloze LC Convertible Concept vergelijkt met de gesloten coupé ziet zo goed als geen verschillen wat wijst op nakende productieplannen, volgens de geruchtenmolen zou de Japanse 2+2 (sport)cabrio nog in 2019 het daglicht zien!

Technische details van de LC Convertible Concept ontbreken op dit moment, Lexus focuste zich liever op honderden lovende woorden omtrent het design. De elektrische bedienbare dakconstructie omslaat een softtop uit meerdere lagen wat de isolatie/bruikbaarheid ten goede moet komen.

Lees hier onze rijtest met de Lexus LC500h Coupé!
Lees hier onze rijtest met de Lexus LC500 Coupé!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...