Officieel: Mercedes-AMG GT R Roadster (2019)

Officieel: Mercedes-AMG GT R Roadster (2019)In stijl – en met 585 pk – scheur je met wapperende haren richting het circuit met deze gelimiteerde Mercedes-AMG GT R Roadster!

In afwachting van de langverwachte AMG GT Black Series kwam Mercedes in 2016 met de AMG GT R (en intussen ook een PRO afgeleide) ten tonele, een straffe en circuit georiënteerde uitvoering van de knappe AMG GT sportwagen. Slechts 750 exemplaren zullen er van de dakloze AMG GT R gebouwd worden die allen een 585 pk / 700 Nm sterke 4.0-liter V8 aan boord krijgen.

Daarmee tik je in 3,6 seconden de 100 km/u aan, bij 317 km/u wapperen je haren op de topsnelheid van deze AMG GT R Roadster. Net als de andere AMG GT Roadster’s heeft ook deze snelle Duitser een drielaagse stoffen kap met een lichtgewichtstructuur van aluminium, magnesium en staal. Standaard krijg je alle moderne rijhulpmiddelen mee van de AMG GT R, voor wie wil zijn er zelfs keramische remschijven beschikbaar!

Snel je interesse kenbaar maken is de boodschap en reken daarbij op minimaal 200.000 euro, het publieksdebuut beleeft de Mercedes-AMG GT R Roadster op het Autosalon van Genève 2019.

Lees hier onze rijtest met de Mercedes-AMG GT C Roadster!
Lees hier onze rijtest met de Mercedes-AMG GT!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...