Autosalon van Brussel 2015 is een groot succes!

Autosalon Brussel 2015 Live: Suzuki (Paleis 8)Met meer dan 400.000 bezoekers gaat het 93ste Autosalon van Brussel als recordeditie de geschiedenisboeken in!

Sinds de persdag en bijhorende gala-avond kwamen er maar liefst 427.000 bezoekers naar ons nationaal autofeest op de Heizel. Dit jaar was het in vakjargon slechts een klein autosalon maar de recordcijfers bewijzen toch wel het tegendeel, in 2013 werd het record nog op 385.300 gezet! Het reguliere Autosalon is ongetwijfeld de grote publiekstrekker, toch voorzag Febiac heel wat randanimatie (Truck & Transport, Dream Cars weekend, …) wat ook volmondig gesmaakt werd door de vele bezoekers. De volgende editie zal traditiegetrouw wederom plaatsvinden midden januari, de organisatie belooft voor dat grote autosalon nog harder better faster stronger voor de dag te komen!

Lees hier alles omtrent het Autosalon van Brussel 2015!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...