Officieel: Lamborghini Huracan EVO Spyder (2019)

Officieel: Lamborghini Huracan Evo Spyder (2019)De vernieuwde Lamborghini Huracan EVO krijgt uiteraard ook een dakloze Spyder uitvoering.

Met de lente (en zomer) in aantocht kunnen we al even wegdromen met de Lamborghini Huracan Evo Spyder die net zoals zijn voorganger beroep doet op een elektrohydraulisch bediende softtop. Deze tovert zichzelf automatisch weg/tevoorschijn in 17 seconden, desgewenst zelfs al rijdend tot 50 km/u. De kleine achteruit kan apart geopend worden om ook in mindere weersomstandigheden te genieten van de héérlijke soundtrack.

Die wordt nog steeds geproduceerd door een 5.2-liter atmosferische V10, goed voor maar liefst 640 pk / 600 Nm. Daarmee kan je 0-100 sprintjes trekken in 3,1 seconden wat maar een fractie trager (0,2 seconden om precies te zijn) dan zijn gesloten evenknie, de topsnelheid ligt op 325 km/u.

De Huracan EVO Spyder krijgt alle gadgets en rijhulpmiddelen mee die hun intrede maakte bij de Huracan EVO, voornamelijk de superslimme computer die alle parameters (achterwielsturing, koppelverdeling, tractiecontrole, ophanging, gasrespons, …) vliegensvlug weet te regelen maakte indruk. Nieuw zijn de 20” velgen en een groene lakkleur die uit vier (!) lagen bestaat.

Bestelbonnen worden reeds opgenomen bij Lamborghini Brussels in Drogenbos, voorzie minimaal 250.000 euro. Wie snel een handtekening plaatst kan hopelijk deze zomer al genieten van deze dakloze, luidkeelse en voornamelijk performante Italiaan.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...