Preview: Mercedes CLA Shooting Brake (2019)

Preview: Mercedes CLA Shooting Brake (2019)Ook van de nieuwe generatie Mercedes CLA Coupé krijgen we (snel?) een praktische CLA Shooting Brake uitvoering!

Met de nieuwe A-Klasse en CLA vierdeurscoupé speelde Mercedes eindelijk enige rol van betekenis in het segment van de compacte premiumwagens. Daardoor vonden jongere kopers (gemakkelijker) hun weg naar het Duitse merk met de Ster, ook konden de C-Klasse, E-Klasse en S-Klasse zich nog wat hoger/groter/breder/duurder gaan positioneren.

Gezien dat immense succes mag het niet als een verrassing komen dat er ook van de nieuwe CLA Coupé een praktische CLA Shooting Brake zal verschijnen! Vermoedelijk nog dit kalenderjaar om de vele enthousiaste kopers niet te lang te in de kou te laten staan. Gelukkig is X-Tomi goed met Photoshop en geeft ons alvast een goed beeld van wat we (geheel volgens de logica) mogen verwachten!

De riante(re) hoofd/bagageruimte achterin is het enige verschil tussen de CLA en CLA Shooting Brake, op vlak van motoren, rijhulpmiddelen, gadgets en veiligheidssystemen verwachten we geen verschillen. Prijsmatig voorzie je best een kleine 1.000 euro extra op de momenteel nog onbekende prijs van de tweede generatie Mercedes CLA. (Via)

Preview: Mercedes CLA Shooting Brake (2019)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...