Preview: BMW X7 M (2020)

Preview: BMW X7 M (2020)Nu de BMW X7 SUV wereldkundig gemaakt is … kunnen we dromen van een potente X7 M?

Sportiviteit combineren met het praktische gebruiksgemak van een SUV (hoge zitpositie, gemakkelijke instap, ruim, terreinkwaliteiten, …) lijkt op papier misschien ietwat tegenstrijdig, anno 2018 zien we dat die cocktail toch blijkt aan te slaan in een exclusief segment. Denk aan de X5 M of X6 M en recentelijk nog de X3 M, X4 M en de X2 M35i toevoegingen. Daarom is de komst van een X7 M niet zo onlogisch, zeker met de huidige SUV hype en het allesomvattende BMW gamma vandaag de dag.

De 4.0-liter V8 van de nieuwe BMW M5 Berline biedt met 600 pk+ alvast voldoende kracht, de M ingenieurs kunnen daar zeker nog wat extra vermogen uitsleuren. Op visueel vlak mag je bij een eventuele X7 M de nodige spoilers, grote velgen en een brede (lees: nog agressieve) grille verwachten. Binnenin ligt de focus dan weer op koolstofvezel, alcantara en chroom naast een sportieve variant van het stuurwiel en de zetels. Dankzij het talent van X-Tomi weten we waaraan we ons mogen verwachten!

Of we tegen 2020 effectief een zevenzits SUV met (meer dan) voldoende vermogen mogen verwachten in de BMW showroom moet de toekomst uitwijzen. Gezien het feit dat er een zéér potente GLS AMG en Range Rover SVAutobiography Dynamic bestaan is de business case snel gemaakt.

Preview: BMW X7 M (2020)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...