Preview: Skoda Karoq RS (2019)

Preview: Skoda Karoq RS (2019)Mogen we een snelle Skoda Karoq RS verwachten?

Met de lancering van de veelbelovende Scala, een compacte crossover (à la T-Cross en Arona) en een facelift voor de Superb (inclusief plug-in hybride aandrijflijn) heeft Skoda heel wat in petto voor 2019. Op sportief vlak is het vooral uitkijken naar de Kodiaq RS, volgens de geruchtenmolen zou de Tsjechische autobouwer ook werk maken van een Karoq RS topmodel.

Die zou de sportief ogende Karoq Sportline overtreffen met nog een straffere vormgeving (lees: brede grille, grote velgen, rode remklauwen en een dubbele uitlaat achteraan) zoals Photoshopper X-Tomi ons hier al even toont. Onder de motorkap is er zeker plaats voor de 2.0 TSI met 240 pk / 380 Nm en de bijhorende vlotte prestatiecijfers. Op die manier komt de Skoda Karoq RS ook niet teveel in het vaarwater van de CUPRA Ateca.

Lees hier onze rijtest met de Skoda Karoq 2.0 TDI!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...