Ook het Autosalon van Brussel 2018 was een succes!

Autosalon Brussel 2018 live: Mercedes (Paleis 5)Meer dan een half miljoen bezoekers voor het nationale autofestijn op de Heizel!

Met 542.662 bezoekers voor de 96ste editie van het Autosalon van Brussel – die internationaal iets beter klinkt als Brussels Motor Show – kan organisator Febiac meer dan tevreden terugkijken. De voorbije ‘grote edities’ (even jaartallen) van 2016 (555.000 bezoekers) en 2014 (583.000 bezoekers) mogen dan wel iets succesvoller zijn, op enkele minuscule opmerkingen had niemand echt iets te klagen. Naast de voorliefde voor bier, chocolade, de Rode Duivels en de zomerse trektocht richting de Zee blijft de Belg dus hondstrouw aan het Autosalon.

Opvallende trend – naast de sterke interesse voor benzinemotoren – was de hoge verkoopcijfers bij veel automerken. Echte verkopen werd er desondanks niet gedaan op de Heizel, daarvoor moeten de vele kooplustigen eerst nog eens langs hun verdeler met de opgemaakte bestelbon.

Voor wie zijn agenda al wil invullen, in 2019 zal het Autosalon plaatsvinden tussen 17 en 27 januari met een focus op lichte bedrijfsvoertuigen. Maar geen nood, er zal ook voldoende aandacht zijn voor reguliere auto’s en motorfietsen!

Omslagfoto: Mercedes-Maybach Vision 6 Concept, per direct de mooiste wagen van het Autosalon 2018

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...