Autosalon Brussel 2019: BMW Line-up

Belgische prijs BMW 3-Reeks Berline G20 (2018): vanaf 35.950 euroDe X7 SUV en 8-Reeks Cabrio beleven op het Autosalon van Brussel hun Europese première, toch is het vermoedelijk de nieuwe BMW 3-Reeks Berline die met de aandacht gaat lopen!

De zevende generatie Dreier werd voorgesteld op het Autosalon van Parijs en nu maakt BMW zich klaar voor een nakende marktlancering met een vanafprijs van 36.000 euro. Na de eerste indrukken lijkt de 3-Reeks (G20) de verwachtingen alvast in te lossen, zeker op vlak van rijplezier maakt de Duitse premiumconstructeur uit München (opnieuw) zijn naam waar.

Voor de Belgische (lease)markt is de nieuwe BMW 3-Reeks een belangrijke speler, zeker de praktische 3-Reeks Touring die begin 2019 de Berline komt vervoegen. Tegen de zomer volgt dan de 330e plug-in hybride en speelse M340i xDrive in afwachting van een gloednieuwe M3 Berline!

De gigantische X7 SUV en dakloze 8-Reeks Cabrio staan in Europese primeur op de BMW stand in Paleis 7 waar die eerste wil imponeren met zijn praktische binnenruimte, terreinwaardigheid, hoogstaande bouwkwaliteit en een ongeziene vorm van luxe en comfort. De 8-Reeks Cabrio is dan weer de geknipte keuze voor een hete zomer waarbij de dakloze 8-Reeks zowel kan flaneren op de (strand)boulevard als iets vlotter een bochtenrijk parcours afhaspelen.

Iets toegankelijker is de nieuwe Z4 Roadster die als M40i present tekent tijdens het Autosalon. Met veel gadgets, rijhulpmiddelen en veiligheidssystemen is het goed vertoeven in de Z4 Roadster al ligt de focus hier eveneens op het brengen van een aantrekkelijke portie rijdynamiek.

Naast een groot deel van het brede gamma neemt BMW ook haar twee aantrekkelijke submerken mee. Van het elektrische BMW i zien we hier de i3 en i8 Roadster (incl hoeden?) terwijl de M2 Competition (410 pk) en M5 Competition (625 pk) menig bezoeker zal doen dromen. Bij de Dream Cars staat de M8 Gran Coupé Concept te blinken. En dan zouden we nog de nieuwe X5 SUV vergeten die de voorbije jaren een grote groep enthousiaste fans/eigenaars wist op te bouwen dankzij de praktische kwaliteiten!

Line-up BMW @ Autosalon 2019
BMW 116i Hatch JOY Edition
BMW 225xe Active Tourer plug-In hybride
BMW 320d xDrive Berline (Belgische première)
BMW 320i Berline
BMW 318d Berline
BMW 418d Gran Coupé
BMW 530e Berline plug-In hybride
BMW 840d xDrive Coupé
BMW M850i xDrive Cabrio

BMW Z4 M40i Roadster

BMW X1 sDrive16d
BMW X2 sDrive18i
BMW X3 sDrive18d
BMW X4 M40i
BMW X5 M50d
BMW X5 xDrive40i
BMW X7 xDrive30d

BMW i3 / i3s
BMW i8 Roadster

BMW M2 Competition
BMW M5 Competition

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...