Video: Carfection test de Ferrari 812 Superfast

Video: Carfection test de Ferrari 812 SuperfastKan Ferrari zichzelf – en de F12 Berlinetta – overtreffen met de 812 Superfast?

Zelfs de befaamde sportwagenbouwer uit Maranello moet op tijd en stond het gamma vernieuwen, vandaag de dag gaat dat zelfs sneller dan ooit. Na een carrière van ongeveer 5 jaar (2012-2017) namen we vorig jaar afscheid van de knappe F12 Berlinetta en dienst F12tdf zwanenzang, in de plaats kregen we de 812 Superfast die qua naamgeving alvast een pak minder uitdruk maakt. Elke Ferrari is toch super fast?

Behalve een groter motorblok (6.5-liter ipv 6.3-liter), wat extra vermogen (800 pk ipv 740 pk) en een nieuwe afstelling van de automaat en aandrijflijn krijgt de nieuwe 812 Superfast ook een strakker design aangemeten met voornamelijk een aerodynamische afstelling. Of deze 300.000 euro kostende Italiaan ook beter is dan zijn voorganger moeten we afgaan op de bevindingen van onze collega’s die de Superfast reeds konden proeven. Henry Catchpole is een van de gelukkigen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...