Video: Carfection test de Aston Martin DBS Superleggera (2018)

Video: Carfection test de Aston Martin DBS Superleggera (2018)Is die knappe Aston Martin DBS Superleggera zo super als zijn naam doet geloven?

In autoland is de meest recente wagen van merk x, y of z in de meeste gevallen de beste, toch qua gadgets, rijhulpmiddelen en dergelijke. In het geval van de DBS Superleggera mogen we daar al zeker de knapste aan toevoegen, onze Britse collega’s van Carfection mochten die eerste stellingname gaan onderzoeken op een afgesloten bergpas!

Daar ontpopt de Aston Martin DBS Superleggera maar al te graag het volledige potentieel van de aangepaste ophanging, afstelling van de 8-traps automaat en de vocale 5.5-liter V12. In het vooronder van de DBS Superleggera levert deze twaalfcilinder maar liefst 725 pk en 900 Nm, goed voor een 0-100 sprintje in 3,4 seconden en een topsnelheid van 338 km/u! De Ferrari 812 Superfast (let op de naamgeving!) heeft er bij deze een te duchten concurrent bij.

Nog meer prachtig beeldmateriaal met de DBS Superleggera in de hoofdrol:Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...