Video: Chris Harris test de Rolls Royce Cullinan (2018)

Video: Chris Harris test de Rolls Royce Cullinan (2018)Weet de Rolls Royce Cullinan te overtuigen met al zijn luxe en (praktisch) comfort?

In navolging van andere luxueuze/sportieve merken zoals Lamborghini, Bentley en Porsche heeft Rolls Royce sinds kort ook een reusachtige SUV in het gamma. De Cullinan doet op vlak van luxe, comfort en welbehagen niet onder voor de technisch gerelateerde Phantom maar kan offroad wel net wat meer, toch lijkt dat niet de meest essentiële eigenschap van een dergelijk vlaggenschip.

De immer sympathieke Chris Harris neemt ons mee tijdens zijn eerste kennismaking met de kolossale Britse SUV. Zijn mening omtrent de vormgeving is misschien nogal hard maar na verloop van tijd komen de vele positieve eigenschappen van de Cullinan wel naar boven. Niet geheel onbegrijpelijk gezien de potente 6.75-liter V12 met 570 pk in het vooronder!

De Rolls Royce Cullinan heeft een prijskaartje in België van 330.000 euro (vanafprijs) wat toch zéér voordelig is ten opzichte van de Phantom. Bestelbonnen worden opgenomen in Overijse (én tijdens het Autosalon van Brussel).

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...