Video: Carfection test de nieuwe Ford GT (2017)

Video: Carfection test de nieuwe Ford GT (2017)Kan de veelbelovende Amerikaan de hoge verwachtingen waarmaken?

Wat ooit begon met een keiharde strijd om Ferrari te kunnen verslaan tijdens de Le Mans uithoudingsrace vertaalt zich bijna 40 jaar na datum in een tweede (volwaardige) generatie van de Ford GT! De vormgeving straalt op zich al een enorme brok agressiviteit en snelheid ook, gelukkig is de 3.5-liter V6 ook in staat om 650 pk en 750 Nm te leveren.

Behalve een hardcore interieur, potente krachtbron en een unieke vormgeving voorziet Ford Performance ook een breed arsenaal aan hulpmiddelen om deze supercar goed in het gareel te houden. De meeste vangnetten gaan gelukkig wel nog uit maar dan ben je volledig verantwoordelijk om deze woeste Amerikaan onder controle te houden.

Slechts 1.000 exemplaren zullen er van de Ford GT gebouwd worden gedurende vier productiejaren. Gewoon 450.000 euro volstaat overigens niet om een bestelbon te tekenen, je moet door een grondig sollicitatieproces met de basisgedachte dat je nieuwe GT ook daadwerkelijk gaat gebruiken.

Autocar, Carfection, Drivetribe en co zochten voor ons uit of de Ford GT dat allemaal waard is!Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...