Video: Carfection test de Rolls Royce Dawn (2018)

Video: Carfection test de Rolls Royce Dawn (2018)Met dergelijke zomerse temperaturen dromen we even weg met de Rolls Royce Dawn.

Met een vanafprijs van (gemakkelijk) 350.000 euro is de dakloze Rolls Royce Dawn jammer genoeg niet voor iedereen weggelegd. Henry Catchpole van Carfection waande zich even zoals de gefortuneerde Dawn eigenaars en trok richting de Britse versie van de French Rivera, Cornwell! Hier kan je ten volle genieten van deze Rolls Royce dankzij zijn vele kwaliteiten zonder dat je het mes tussen de tanden moet steken.

Mocht je dat toch willen doen, met meer dan 600 pk is de 6.6-liter V12 in het vooronder is de Dawn voldoende krachtig om je kapsel te herleiden tot een wapperende haarbos. Nul-naar-honderd zou moeten lukken in minder dan vijf seconden maar draait het niet om, de Dawn laat zich liever cruisen langs de vele prachtige kliffen met het toegankelijke stuurgevoel, hoogstaand rijcomfort en de torenhoge afwerkingsgraad.

Stressloos genieten in zomerse omstandigheden, meer moet dat niet zijn blijkbaar!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...