Autosalon van Brussel 2019: de opbouw

Autosalon van Brussel 2019: de opbouwAlles staat (bijna) klaar voor het Autosalon van Brussel!

Net voor de start van het 97ste Autosalon van Brussel draaien de marketingafdelingen ongetwijfeld overuren met de laatste voorbereidingen/aanpassingen, worden hostessen/informanten (en babes?) op hun kennis getest en zorgen cateringbedrijven voor de perfecte service, kosten noch moeite worden er gespaard voor ons nationaal autofestijn. De standenbouwers finaliseren op dit moment hun (tijdelijk?) levenswerk en krijgen dan enkele dagen platte rust.

Allemaal kost het heel wat energie, zweet, moeite én veel budget om menig Belg een fijne tijd te brengen tijdens z’n jaarlijks (auto)bezoek aan de Heizel. Alle praktische informatie daaromtrent staat hier, alle premières staan dan weer hier.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...