Autosalon Brussel 2019 live: BMW (Paleis 7)

Autosalon Brussel 2019 live: BMW (Paleis 7)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van BMW op het Autosalon van Brussel 2019

De populaire Duitse premiumconstructeur uit München strijkt neer in Paleis 7 met de nodige nieuwigheden al moet je hier niet zijn voor de 7-Reeks facelift te aanschouwen. Wel zijn de Z4 Roadster en X7 SUV voor het eerst te zien in Europa, toch zal de aandacht voornamelijk richting de gloednieuwe 3-Reeks Berline gaan. Voorzien van een aangescherpte vormgeving, technologie-injectie en begeesterend rijgedrag, toch als we onze (bevoorrechte!) collega’s mogen geloven.

Gezien de hype rond (plug-in) hybrides is het niet verwonderlijk dat BMW de 2-Reeks 225xe Active Tourer en X5 xDrive45e hier in de kijker zet net zoals de vernieuwde i3 die met zijn zuiver elektrische aandrijflijn 280 km ver moet geraken in de praktijk. Onder de M noemer verzamelen de M2 Competition en M5 Competition, tezamen goed voor méér dan 1.000 pk (410 pk + 625 pk). Minstens even aantrekkelijk is de 8-Reeks die hier op het Autosalon staat te blinken als Coupé (840d xDrive) en Cabrio (M850i xDrive)

Lees hier enkele recente BMW rijtesten:

Rijtest BMW X2 xDrive20d M Sport X
Rijtest BMW 1-Reeks M140i facelift
Rijtest BMW 218i Active Tourer facelift
Rijtest BMW 5-Reeks 525d Touring
Rijtest BMW 5-Reeks 518d Berline

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...