Video: BMW Z4 Roadster in actie (2018)

Video: BMW Z4 Roadster in actie (2018)Bewegend beeldmateriaal van de nieuwe BMW Z4 Roadster hadden jullie nog te goed!

Tijdens de warme zomervakantie van 2018 kwam BMW met een gloednieuwe Z4 Roadster op te proppen, voorzien van een strakke vormgeving (à la 8-Reeks Coupé), modern interieur en de nodige eigenschappen om een stevige brok rijplezier te leveren. Dit allemaal met je haren in de wind dankzij een softtop die zich volautomatisch kan wegtoveren.

Op deze eerste bewegende beelden zien we een relatief saaie grijze uitvoering van de Z4 Roadster in de M40i First Edition topversie met 360 pk, op het Autosalon van Parijs (begin oktober) verwachten we meer nieuws (en prijzen!) omtrent reguliere benzinemotoren. Wie snel zijn interesse duidelijk maakt bij de lokale BMW verdeler kan tegen de lente van 2019 reeds de nieuwe Z4 Roadster in ontvangst nemen, hopelijk opnieuw voor een zonnige zomer!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...